În bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Olt pentru acest an sunt prevăzute sume importante pentru întreţinerea şi reabilitarea unor drumuri din judeţ.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat printre investiţiile ce vor fi derulate în acest an se numără şi drumurile afectate de alunecări de teren, la Văleni şi Teslui.

„Avem întreţinerea drumurilor judeţene, care anul acesta beneficiază de o sumă de 32 de milioane de lei, 15 milioane din TVA şi diferenţa din bugetul propriu, avem bani prinşi să continuăm investiţiile, cele trei alunecări pe care le-am început anul trecut, deci lucrări în continuare: cea de la Văleni şi cele două în drumul către Verguleasa, în Teslui”, a afirmat Oprescu.

Şeful forului judeţean a adăugat că vor fi reabilitate şi două drumuri care vor asigura o mai bună desfăşurare a activităţii de colectare şi transport a deşeurilor menajere, acum că a fost operaţionalizat Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor (SMID).

„De asemenea urmează să realizăm Studiile de fezabilitate pentru încă două drumuri care sunt legate de groapa de la Bălteni, ulterior din excedent să reuşim să alocăm aceşti bani pentru finalizarea investiţiilor. Este vorba de drumul de ocolire a localităţii Bălteni astfel încât maşinile de gunoi să nu treacă prin localitate până la groapă, împărţit în două porţiuni, varianta de ocolire a Bălteniului şi de a calea ferată până la groapă, să le asfaltăm şi de asemenea şi drumul din Bobiceşti care duce la groapa de transfer de la Balş şi pe care urmează să-l asfaltăm în baza unui studiu de fezabilitate”, a conchis Marius Oprescu.

Bugetul judeţului Olt a fost aprobat, marţi, în Consiliul Judeţean.

Articolul precedentNeînţelegerile continuă între sindicate şi Alro. „Nu au făcut decât să fie pe placul conducerii“
Articolul următorRăsturnare de situaţie în cazul poliţistului împuşcat în cap de iubită. Aceasta a fost reţinută, fiind acuzată de omor