Băiatul în vârstă de 15 ani, din Gorj, plecat de acasă joi seara şi găsit luni în Caracal le-a declarat poliţiştilor olteni că a bătut tot drumul pe jos.

Ciprian Gabriel Gugu le-a spus oamenilor legii că a avut mâncare la el, pe care şi-a luat-o de acasă, şi că a dormit pe unde a apucat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că elevul gorjean a fost găsit un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, aflat în practică la Caracal. Caracalean, viitorul poliţist nu l-a recunoscut pe Gugu ca fiind din cartierul său şi aşa a ajuns să-l identifice.

Tânărul de 15 ani a fost dat în urmărire naţională, după ce joi a dispărut în condiţii suspecte de acasă, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor.

Mama băiatului susţine că i-a interzis să meargă la fotbal, la antrenamente, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale.

Femeia spune că Ciprian are rezultate foarte bune la învăţătură.

„A luat o notă mică la simulare, nu era supărat pe tema asta, deoarece nu se trec în catalog şi nu îl afectează cu nimic. Luase un 4 la matematică. La română luase peste 9, are numai 9 şi 10 la şcoală. A fost afectat că, în ziua respectivă, joi, i-am luat telefonul şi i-am spus să nu meargă la Rovinari, nu l-am lăsat să plece la antrenamentele de la fotbal. Să vină acasă, că nu se întâmplă nimic. A venit de la şcoală, mi-a povestit ce s-a întâmplat, ne-am certat de i-am luat telefonul, i-am spus să nu plece niciunde. Nici măcar nu am apucat să văd pe unde a ieşit. Eu am probleme de sănătate şi am fost în spital când a fost simularea. Profesorii mi-au spus să stau liniştită, că nu se trec în catalog. I-am spus ca pedeapsă, duminică era ziua lui, pe 17, nu o să-i fac ziua, dar eu fiind în spital, soţul i-a făcut-o, deci nu l-a pedepsit nimeni. Se înscrisese la Liceul Militar în Craiova”, a declarat, Elena, mama adolescentului de 15 ani, citată de Mediafax.

Ciprian face parte din echipa de fotbal Jiul Rovinari.

Articolul precedentLinoleum antibacterian într-un spital din Olt, cu banii strânși din vânzarea mărțișoarelor comestibile
Articolul următorOltean prins la frontiera cu Ungaria, la volanul unei maşini cu permis de conducere fals