Municipalitatea a prezentat valoarea premiilor pe care le va acroda la cea de a II-a ediție a evenimentului „Crosul Primăverii – Slatina 5 k”.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, se premiază primii trei câștigători de la general, indiferent de categoria de vârstă, atât la masculin cât și la feminin, respectiv: locul I – 800 lei; locul II – 600 lei; locul III – 400 lei.

Totodată, se premiază primii trei câștigători de la următoarele categorii de vârstă, astfel: între 18-29 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei; locul III – 100 lei;  între 30-49 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei, locul III – 100 lei; peste 50 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei, locul III – 100 lei.

De asemenea, vor primi premii de câte 200 lei şi cel mai vârstic participant sau cea mai vârstnică participantă.

„În atenția câștigătorilor dar și a tuturor participanților: la cea de a II-a ediție a evenimentului «Crosul Primăverii – Slatina 5 k», este necesar să aibă asupra lor cartea de identitate sau o copie a acesteia”, mai transmit organizatorii.

Termenul pentru înscrierea online la „Crosul Primăverii Slatina-5k” este 7 mai. Evenimentul dedicat iubitorilor de mişcare, ajuns la a doua ediţie, organizat de municipalitate, se va desfăşura pe 12 mai, cu începere de la ora 10.00, din faţa magazinului Oltul. Startul crosului se va da la ora 10.00, din faţa magazinului Oltul. Se va alerga pe Bulevardul A.I. Cuza, pe sensul de mers către Prefectura Olt, strada Ecaterina Teodoroiu, până la interescţia cu strada Cuza Vodă, unde se va face stânga pe strada Tunari, pe lângă fosta unitate militară. Se va ajunge pe Bulevardul A.I. Cuza, iar alergătorii vor fi dirijaţi spre sensul de mers către Poliţia Rutieră. Se va continua traseul până la intersecţia cu strada Primăverii, pe care se va alerga către strada Crişan. Ajunşi în intersecţie, se va face stânga pe sensul invers de mers al autoturismelor, pe strada Crişan şi bulevardul Nicolae Titulescu, până la al doilea sens giratoriu, unde se va face stânga spre strada Vederii. După aproximativ 100 de metri, se va urca prin Parcul Esplanadă, către zona de finish. Timpul de parcurgere a traseului este de o oră.

Articolul precedent380 de secții de votare pentru alegerile europarlamentare, în Olt
Articolul următorA ucis un biciclist, iar acum este angajat al unei primării din Olt. Este vorba despre un fost preot care a apărut în preajma lui Rareş Bogdan