Primăria Slatina a decis că nu va demola stadionul 1 Mai până când nu se va semna contractul și nu se vor aloca fondurile în vederea ridicării unei alte baze sportive. Compania Națională de Investiții din subordinea Guvernului derulează un proiect prin care va fi construi o arenă de 10.000 de locuri la Slatina.

Compania de Investiții continuă proiectul prin care va construi un nou stadion la Slatina. Caută o firmă care să facă documentația premergătoare acestei lucrări, a anunțat municipalitatea. „Comapnaia Națională de investiții a scos la licitație studiul de fezabilitate pentru noul stadion”, a anunțat Emil Moț, primarul Slatinei.

Autoritățile din Slatina au predat amplasamentul cu tot cu vechiul stadion la Compania de Investiții și și-au luat angajamentul că în vor demola. Însă nu înainte să vadă contractul pentru noua investiție semnat și banii alocați. „Nu o să dărâmăn Stadionul Slatina până când nu am certitudinea, contractul semnat și banii în cont că se va face stadionul nou. Pățim același lucuru ca și cu sala polivalentă. Avem o echipă de fotbal în creștere și nu vreau să stric ceva funcțional. Din punctul meu de vedere, gazonul este extraordinar de bun, sunt probleme la strucutră”, a explicat Emil Moț.

Potrivit discuţiilor iniţiale, noua arenă sportivă ar urma să aibă o capacitate de 10.000 de locuri. Primăria Slatina ar trebui să suporte cheltuielile de demolare şi pe cele de racordare la reţelele de utilităţi pentru noul stadion.

 

Articolul precedentOltul, sub cod galben de vreme rea. Ce fenomene meteo sunt aşteptate
Articolul următorO stradă pe care va fi deviat traficul, după închiderea Podului Olt, reabilitată de Primăria Slatina