Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în trafic, la volanul unei maşini inscripţionate „CARABINIERI” şi „112”.

Anterior, fotografii cu acest autoturism au fost postate pe Facebook.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănesti-Olt au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din localitate, în  timp ce conducea un autoturism având aplicate autocolante cu inscripția „Carabinieri” si „112” pe părțile laterale, capotă motor și capotă portbagaj. Având în vedere că inscripțiile identificate pe autoturism prezintă elemente similare cu inscripțiile unei autorități publice din Italia, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Joi, au apărut pe Facebook mai multe fotografii cu maşina inscripţionată „CARABINIERI” şi „112”, parcată pe o stradă din Drăgăneşti-Olt.

Autoturismul respectiv a fost fotografiat parcat pe un trotuar, în faţa unei case din oraşul oltean.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentAu fost înregistrate 58 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
Articolul următorFOTO VIDEO Incendiu violent în Constanța. Autoritățile în alertă