Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” din Slatina a găzduit astăzi zeci de copii dornici de distracție și relaxare. Fie că au jucat tenis sau golf, fie că s-au plimbat cu rolele sau bicicletele, cu toții s-au bucurat de câteva ore petrecute în aer liber.

În săptămâna „Școala altfel”, mulți elevi și dascăli uită de băncile din sala de clasă și vizitează locuri noi. Unul dintre acestea este Clubul Nautic din Slatina, animat astăzi de zeci de copii. Administratorii bazei sportive le-au oferit acces la toate serviciile de distracție și agrement. „Ne bucurăm că și în acest an elevii școlilor slătinene au ales să-și petreacă timpul din săptămâna «Școala altfel» la Clubul Nautic. Ca în fiecare an, le punem la dispoziție toate serviciile bazei. Copiii petrec clipe minunate aici și cred că inițiativa cadrelor didactice este mai mult decât lăudabilă, dat fiind faptul că în general copiii își petrec timpul în spații închise, iar acum o fac prin mișcare în aer liber”, a spus Mihaela Stana, directorul de marketing al Clubului Nautic.

Articolul precedentVerguleasa-Slatina-Dăneasa-Giuvărăști, tronsoane de drum modernizate cu bani europeni
Articolul următorA ucis cu sânge rece un bărbat și i-a abandonat cadavrul pe o uliţă din localitate. Ce au hotărât judecătorii