Un teren sportiv cu nocturnă, cu o tribună de 500 de locuri, ministere pentru diverse sporturi, vestiare și o parcare vor fi construite de către CNI, în noua bază de la Drăgănești-Olt.

Potrivit unei adrese a Companiei Naționale de Investiții (CNI), investiția face parte din planul Guvernului în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din anul 2020. România și-a asumat construcția și modernizarea a 400 terenuri de fotbal.

„Drăgăneștiul este printre primele localități din țară unde va fi construită o baza sportivă la standarde internaționale.
Aceasta va cuprinde teren sportiv TIP 1, omologat UEFA și FRF, cu nocturnă și 500 de locuri pentru spectatori; miniteren sportiv tușat pentru minifotbal, handbal, tenis, baschet; clădire vestiare și administrativă și parcare pentru autovehicule și autocar”, a transmis primarul din Drăgănești-Olt, Pantelie Rotaru.

Articolul precedentExplicațiile lui Paul Stănescu, după demisia din PSD. Pe cine susține pentru funcția de președinte al partidului
Articolul următorDunărea a inundat zeci de hectare de pășuni și pădure, la Corabia