Serviciul Județean de Ambulanță Olt a primit aprobare de la Ministerul Sănătății pentru a scoate la concurs cele 15 posturi de ambulanțier lăsate libere la Corabia, de angajații cercetați pentru furt de motorină. Concursul va fi organizat pe 28 decembrie.

Ambulanța Corabia caută să angajeze șoferi pentru ambulanțe, după ce 15 din cei 18 ambulanțieri sunt cercetați într-un dosar de furt. Posturile vor fi ocupate mai întâi pe o perioadă determinată, până la soluționarea dosarului în instanță. „Am primit aprobare de la minister pentru a organiza concursul pentru completarea posturilor pe o perioadă determinată. Concursul se va ține în data de 28 decembrie și pe site-ul nostru, al SJA sunt toate condițiile care trebuie îndeplinite pentru a se putea prezenta la concurs. Pe 28 decembrie e proba scrisă și în funcție de rezultatul pe care îl obțin se organizează ulterior celelalte probe. Posturile se ocupă pe o perioadă determinată, până la rezolvarea situației celor care sunt în momentul de față sub control judiciar”, a spus Radu Nucă, directorul SJA Olt.

În momentul de față la Ambulanța Corabia asigură permanența șoferi de la Slatina și Caracal, dar și din Drăgănești-Olt, dacă va fi nevoie.