Un băiețel în vârstă de 10 ani, din Slatina, a fost dat dispărut de mama sa, ieri după-amiază, după ce a plecat din locul de joacă fără să anunțe. Un echipaj de jandarmi acre se afla în zonă l-a căutat pe copil și l-a găsit după o jumătate de oră.

Femeia a cerut ajutorul oamneilor legii atunci cînd a mers la locul de joacă unde știa că se află fiul său, dar nu l-a mai găsit. A intrat în panică și a anunțat disperată echipajul de jandarmi care se afla în zonă despre dispariția băiatului. „Echipajul de jandarmi a fost sesizat de o femeie despre faptul că fiul său, în vârstă de 10 ani, a plecat de la locul de joacă şi nu ştie unde se află. Jandarmii au trecut imediat la verificarea zonei, iar după aproximativ o jumătate de oră l-au găsit pe băiat, care a fost predat mamei”, se precizează într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a jandarmilor olteni.

Aceștia atrag atenția părinților să nu își lase copiii nepsupravegheați.  „În calitate de părinți, trebuie să avem permanent în vedere comportamentul imprevizibil al copiilor. Aceștia pot face acțiuni care le pot pune în pericol integritatea fizică sau pot să creeze o stare de agitație adulților”, mai spun reprezentanții Jandarmerie.

Articolul precedentA fost bătut cu bestialitate după ce a fost prins braconând pe un fond de vânătoare din Tufeni. Victima are doar 18 ani
Articolul următorRosal cumpără peste 90.000 pubele pentru gospodăriile din Olt