Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost testat negativ la coronavirus pentru a doua oră, după ce s-a aflat în aceeaşi sală cu senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu COVID-19.

Liviu Voiculescu transmite că va ieşi şi din izolarea la domiciliu, dar că va încerca să interacţioneze cât mai puţin cu oamenii.

„Rezultatul celui de-al doilea test care mi-a fost efectuat pentru depistarea virusului este negativ. În urma acestui rezultat, am epuizat și perioada de izolare la domiciliu. Cu toate acestea, voi continua să-mi exercit atribuțiunile de primar și activitățile curente interacționând cât mai puțin cu oamenii.  Cu experiența la purtător, vă transmit pe această cale tuturor  un apel: oricât de greu vi se pare că este sau oricât de greu vă este, staţi în casă! Izolarea nu-i un capăt de lume. Izolarea nu ucide. Izolarea vă poate salva, pe voi și pe toți cei din jurul vostru!”, scrie Liviu Voiculescu, pe Facebook.

Voiculescu se afla în izolare la domiciliu după ce a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al partidului alături de senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu coronavirus.La aceeaşi întâlnire a fost prezent şi preşedintele seniorilor liberali, Ion Voicu. Şi acesta s-a aflat în izolare la domiciliu, iar testele făcute au ieşit negative.

Şi deputatul de Olt, Gigel Ştirbu, a încheiat perioada de izolare la domiciliu de 14 zile, situaţie în care s-a aflat după ce a participat la şedinţa Biroului Politic al PNL, alături de senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu coronavirus.

La intrarea în izolare, Gigel Ştirbu a fost testat negativ pentru coronavirus. El a declarat că nu a mai repetat testul, deoarece nu prezenta simptome. Deşi a ieşit din izolare, deputatul afirmă că va rămâne în casă.