Grupul de Comunicare Strategică de la nivelul MAI raportează opt cazuri confirmate cu coronavirus, în judeţul Olt, faţă de şase câte erau cunoscute de opinia publică.

Potrivit surse citate, numărul de cazuri confirmate pe județe a fost raportat Institutului Național de Sănătate Publică.

Şase cazuri de infectări cu coronavirus erau cunoscute în judeţul Olt, până acum, informaţiile fiind aflate pe surse, dar confirmate ulterior de autorităţi: un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Caracal, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slatina, o femeie în vârstă de 21 de ani, din Slatina, un copil în vârstă de un an şi două luni din Slatina, o femeie în vârstă de 72 de ani, din Sârbii Măgura, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Drăgăneşti-Olt.

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.