Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, bănuit de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate, a fost arestat preventiv miercuri.

 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, în data de 8 noiembrie, anul acesta, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, o tânără de 19 ani, din Craiova, în timp ce se afla pe Centura de Nord a municipiului, ar fi fost introdusă, de către concubinul său într-un autoturism, fără voinţa sa, pe care cel în cauză l-ar fi condus în direcţia judeţului Olt.

„La nivelul Secţiei 4 Poliţie Craiova s-a constituit un colectiv de lucru, format din poliţişti de investigaţii criminale, care au desfăşurat activităţi specifice în vederea depistării celor două persoane şi stabilirii situaţiei de fapt. Astfel, cei în cauză au fost depistaţi, în cursul aceleiaşi zile, pe raza municipiului Slatina, şi conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate şi totodată au emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile”, a precizat Sadoveanu.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul, la data de 8 noiembrie, ar fi introdus-o într-un autoturism, pe concubina sa, în timp ce aceasta se afla pe Centura de Nord a Craiovei, după care ar fi condus-o, împotriva voinţei acesteia la domiciliul său din Slatina.

Ieri, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, care a fost găsit la domiciliu şi condus la sediul poliţiei din Craiova, pentru audieri.

 „În urma probatoriului administrat de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj iar ulerior a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile”, a mai menționat reprezentanta IPJ Dolj.

Articolul precedentPubele de gunoi, distribuite GRATUIT în tot judeţul Olt. În ce condiţii
Articolul următorEXPLOZIV! Anamaria Prodan, invitată în această seară în emisiunea lui Laurențiu Botin, „100%”. Dezvăluiri INCENDIARE