Şoferul care a provocat accidentul rutier de la Şopârliţa, în urma căruia un tânăr a murit iar altul a fost grav rănit, a încercat să fugă de la locul faptei, fiind prins de oamenii din zonă.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Şopârliţa, care era băut şi care nu are permis de conducere.

„Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere, in timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza si a intrat in coliziune cu o autoutilitara oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acrosat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinesti. Bărbatul, de 26 de ani, a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

Ea a adăugat că, după producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest. A rezultat o concentrație de 1,06 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.