Un  preot din Olt invită credincioșii sâmbăta viitoare la biserică și apoi la mall. Dar nu pentru distracție sau relaxare, ci pentru a lua parte la o campanie socială. Să cumpere haine noi pentru un copil sărac.

Ion Iagăru, preotul de la biserica Spitalului Municipal Caracal a lansat anunțul pe pagina sa de Facebook, acțiunea fiind o continuare cele inițiate anul trecut, înainte de Sărbătoarea Învierii. „TE INVIT sâmbătă, 20 aprilie 2019, ora 14.00, la biserica din incinta Spitalului Municipal Caracal să ne însoţeşti la Mall alături de alţi şase fraţi. Să continuăm tradiţia începută anul trecut: SĂ ÎMBRĂCĂM UN COPIL DE PAŞTI!”, scrie preotul.

Campania „Să îmbrăcăm un copil de Paști” a fost inițiată încă de luna trecută, când credincioșii au fost invitați să stabilească toate detaliile acțiunii. „Sfânta sărbătoare a Învierii este un moment al iubirii, al iertării şi al înnoirii. Tradiţia cere ca părinţii să îşi îmbrace copiii în hăinuţe noi. PE VOI, PRIETENI DRAGI AI BISERICII NOASTRE, VĂ INVIT SĂ ÎMBRĂCĂM CÂTE UN COPIL SĂRMAN DE PAŞTI!”, spunea Ion Iagăru.

 

Articolul precedentVeterinarii din Olt verifică nivelul de pesticide din fructele și legumele importate
Articolul următorAcţiune în forţă a poliţiştilor din Slatina, în weekend. S-a lăsat cu sute de amenzi