Judecătorii Tribunalului Olt au admis, miercuri, cererile făcute de Gheorghe Dincă şi de familiile victimelor sale şi a decis că maşina bărbatului din Caracal nu va fi valorificată.

Familia Luizei Melencu a contestat decizia de valorificare a autovehiculelor deţinute de Dincă, considerând că aceastea încă mai pot constitui drept probe. Potrivit avocatului familiei, Carmen Obârșanu, Gheorghe Dincă şi-a însuşit cererile familiei şi a declarat că nu i s-a cerut acordul pentru vânzarea maşinilor.

Solicitarea a fost admisă, miercuri, de Tribunalul Olt.

„Prin încheierea de azi instanța a admis contestația și a dispus ca bunul mobil  autoturism Renault sa nu fie valorificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Fănel Arabelea.

Conform unui anunţ de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, autoturismul Renault Megane. cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă, erau fost scoase la licitație pentru prețul de pornire de 1.033 de lei, autoturismul, respectiv 5.017 lei, autoutilitara. În anunțul de licitație pentru ambele autoturisme se precizează faptul că sunt nefuncționale pe motiv că interiorul este demontat și deteriorat. Locul de predare este localitatea Drăgănești, din județul Olt.

Articolul precedentPoliţiştii din Olt au confiscat mii de pachete de ţigări şi sute de sticle de băuturi
Articolul următorBacalaureat 2020. Elevi din Olt, eliminaţi din examen