Trei angajaţi ai unei firme de distribuţie produse alimentare şi răcoritoare din Slatina au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzaţi de delapidare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Slatina, în calitate de gestionar al societății comerciale, si-ar fi însușit din gestiune bunuri în valoare de 130.000 lei, la diferite intervale de timp.

Acesta ar fi acționat în  complicitate cu un al bărbat, de aceeaşi vârstă, tot din Slatina, care în calitate de șofer ar fi transportat bunurile din depozit, iar un alt bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, le-ar fi vândut către diverși clienți, după care, cei trei ar fi împărțit sumele obținute.

„La data de 10 septembrie, în urma probatoriului administrat de către polițiștii de investigare a criminalității economice, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile faţă de cei trei”, a declarat Alexandra Dicu.

Potrivit IPJ, valoarea prejudiciului este de 130.000 lei.

Articolul precedentSlatina: Cei de la USR-PLUS au „confiscat” o bancă pentru a strânge semnături pentru prezidenţiale
Articolul următorAmendă în urma jafului de la Balş. Directorul Poştei Române, vizat