Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, arată că anunţul premierului Cîţu privind o creştere economică de şase procente, în 2021, echivalează cu un moment de stand-up comedy.

Iancu spune că, din păcate, românii nu pot râde cu adevărat pentru că sunt amăgiţi, iar creşterile anunţate sunt fundamentate pe inflaţie.

Postarea integrală a deputatului PSD Olt:

STAND-UP COMEDY CU FMI ȘI GUVERNUL CÎȚU

FMI: ” Prognoză privind creșterea economică – 6% în anul 2021″.

PREMIERUL CÎȚU: ” Românii trebuie să știe că trăiesc mai bine chiar dacă noi le îngheațăm veniturile. Prețurile nu cresc, ci se măresc”.

MINIȘTRII PNL ȘI USR: ” Facem investiții, țara e un șantier și numai cei care nu vor să muncească, nu au loc de muncă”.

Toate acestea sunt replici dintru-un spectacol de stand-up comedy, on-line, că doar suntem în pandemie, al Guvernului PNL-USR în colaborare cu FMI.

Dar din păcate, românii nu pot sa râdă sau să îi aplaude pentru că acești indivizi fac „mișto” de ei și de sărăcia lor.

Creșterea economică pe care o anunță FMI este bazată pe inflatie, adică pe devalorizarea monedei naționale în raport cu euro și pe scăderea puterii de cumpărare și nu se regăsește și în buzunarele românilor.

În buzunarele noastre sunt mai puțini bani pentru ca plătim facturi mai mari la energie electrică cu 18%, prețurile la alimente au crescut cu 7%-15%, iar veniturile au scazut sau au înghețat.

Șomajul este în creștere, micile  afaceri se închid și liberalii și useristii fac glume pe rețelele de socializare cu și despre români – trai mai bun și creștere economică de 6%.

Vorba aceea, ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns!

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentDrum reabilitat între Slatina şi Slătioara, pe barajul peste Olt
Articolul următorOlt: Tânăr din Brebeni, prins drogat la volan