Municipalitatea a reluat, marţi seara, acţiunile de spălare și dezinfecţie a străzilor şi troturelor din Slatina.

Potrivit primarului Emil Moţ,  au fost dezinfectate trotuarele, aleile de acces, parcările, mobilierul stradal, platformele de gunoi, intrările în blocuri, stațiile mijloacelor de transport în comun.

„Dragi slătineni, am reluat acțiunile ample de spălare și dezinfecție, cu spumă activă și substanțe certificate, a suprafețelor din domeniul public al municipiului Slatina”, transmite primarul.

S-a intervenit pe străzile: Cuza Vodă,  Elena Doamna, Plevnei,  Dorobanți, Cireșoaia, Văilor, Ecaterina Teodoroiu, Gladiolei, Aleea Tineretului, Prelungirea Primăverii, Aleea Rozelor, Mânăstirii, Zmeurei, Bulevardul A.I. Cuza, Crizantemei, Garofiței Violetei, Mărăști,  Tunari,  Drăgănești, Crișan, Cornișei, General Aurel Aldea, Orhideelor, Eugen Ionescu, Toamnei, Profesor Alexe Marin, Profesor M.S. Andreian, Câmpului, Aleea Înfrățirii și Aleea Mărului.

„Deoarece sănătatea dumneavoastră și a comunității noastre este prioritatea mea și a administrației publice a municipiului Slatina de-a lungul întregii stări de urgență, vă reamintesc faptul că aceste acțiuni sunt doar o parte din măsurile pe care le luăm pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus la nivelul orașului nostru.  Rămâneți pe cât este posibil în case, iar noi depunem toate eforturile pentru a fi cu toții în siguranță!”, a mai spus Emil Moţ.