Doi elevi de clasa a XI-a de la Caracal au fost declarați cei mai buni bucătari juniori ai României. Ei au impresionat juriul unui concurs renumit care s-a desfășurat la Sibiu, „Cupa României în Gastronomie”. Un șnițel de vită preparat de ei le-a adus marele premiu al competiției.

Oana și Cristian sunt elevi în clasa a XI-a, la Liceul Tehnologic „Matei Basarab” din Caracal și studiază aici gastronomia. Mereu atenți la explicațiile dascălilor, dar și pasionați de acest domeniu, tinerii au depins rapid informații și abilități care le-au adus succesul. Un juriu format din master chefi renumiți și patroni de restaurante i-au desemnat cei mai buni bucătari juniori ai României.

Conducerea școlii se mândrește cu ei și îi asigură că vor fi sprijiniți în continuare pentru a deveni bucătari pricepuți.

La „Cupa României în Gastronomie” au participat elevi de la 16 licee din toată țara, care au avut de preparat pe loc felurile de mâncare indicate de organizatori.

Articolul precedentO țigară uitată aprinsă le-a distrus agoniseala de-o viață. Incendiul a fost stins de pompieri – FOTO&VIDEO
Articolul următorExpo- Flora se deschide mâine la Slatina. Câți comercianți sunt așteptați