Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe drumul naţional DN 65, la ieşirea din Slatina dinspre Piteşti. Traficul rutier se desfăşoară alternativ.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că în evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme, pasagerii primind îngrijiri medicale.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în municipiul Slatina, strada Pitești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.  Din primele informații sunt implicate patru autoturisme, persoanele implicate fiind asistate de echipajele medicale. Nu sunt persoane încarcerate”, a declarat Băsăşteanu.

Traficul rutier se desfăşoară, alternativ, în zona producerii accidentului.

„Polițiștii rutieri s-au deplasat la locul producerii accidentului pentru a efectua cercetări. Se pare că două persoane au fost rănite. Traficul a fost restricționat, momentan se circulă alternativ, pe un singur sens de deplasare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.