Locuitorii județului Olt sunt așteptați la urne, mâine și duminică, la cele două referendumuri organizate în județul Olt: unu pentru schimbarea denumirii județului și celălalt pentru redefidinirea familie, cel de-al doilea fiind organizat în toată țara. Peste 300.000 de olteni sunt înscriși pe listele electorale, la acest scrutin.

„Sunteți de acord cu atribuirea denumirii Olt-Romanați județului Olt? Și „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?”. Acestea sunt întrebările la care trebuie să răspundă oltenii cu drept de vot la referendumurile organizate sâmbăta și duminica aceasta.

Vor fi 379 de secții de votare în tot județul, care vor funcționa în aceleași locuri ca și la alegerile precedente. Potrivit informațiilor oferite de Prefectura Olt, pe listele electorale sunt înregistrați 369.385 de alegători.

Aceștia sunt așteptați la urne în oricare din cele două zile, ca la oricare alte alegeri, începând cu ora 7.00 dimineața și până la ora 21.00.

 

Articolul precedentVerificări din uşă în uşă, înainte de reluarea alimentării cu gaze naturale, la Slatina
Articolul următorCum au reușit trei tineri să rămână cu mașina suspendată într-un gard – FOTO&VIDEO