Unul dintre tinerii care se aflau în autoturismul condus de un tânăr beat ce fugea de poliţie, care s-a răsturnat duminică seara, în Caracal, a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi riscă să rămână paralizat.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, din Deveselu, care are doar 10% şanse la o viaţă normală, potrivit surselor Gazeta Nouă. Adolescentul se afla în autoturismul care, duminică seara, s-a răstunrat la Caracal, în timp ce şoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, tot din Deveselu, încerca să fugă de poliţişti, băut fiind.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul polițiștilor, în Caracal, iar echipajul rutier a pornit în urmărirea acestuia, conducătorul auto, pe fondul vitezei, pierzând controlul asupra direcției de mers și răsturnându-se.

În autoturism, pe lângă conducătorul auto, se mai aflau patru pasageri.

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,62 miligrame pe litru, alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedentECONOMIE. Firma din Craiova care caută forţă de muncă în Olt. A înfiinţat o clasă de învăţământ profesional dual, în Balş
Articolul următorDSP Olt, anchetă în cazul ortopezilor acuzați că au ascuns radiografiile în dulap