Drumul județean care face legătura între Cârlogani și Morunglav va fi modernizat cu bani de la Guvern. Proiectul a fost depus încă de anul trecut în cadrul Programului Național de  se afla pe lista de așteptare. Tronsonul de drum balastat ar urma să fie asfaltat din economiile realizate de primăriile din județ, pentru alte proiecte contractate pe același program.

Unul dintre proiectele aflate pe lista de așteptare a Programului Național de Dezvoltare locală vizează tronsonul de drum dintre comunele Cârlogani și Morunglav. În această zonă, carosabilul este balastat, spun autoritățile județene, care vor să modernizeze drumul. „Acel drum e depus pe lista suplimentară pe Ordonanța 28. Sperăm că din economii să reușim să prindem acel drum la finanțare. Drumul este în acest moment balastat și încercăm să îl asfaltăm”, a spus Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Pe aceeași listă de așteptare a proiectelor depuse pentru a primi bani de la Guvern mai sunt și alte investiții în drumuri, școli, grădinițe sau rețele de utilități din Olt. O parte din ele ar putea fi finanțate anul viitor. „Sunt foarte multe proiecte din Olt pe lista de așteptare, dar ele vor intra în ordinea priorității din economiile sumei alocate județului Olt. Noi la început am avut 823 milioane alocate. În urma licitațiilor, aceste proiecte au mai scăzut ca valoare și toate aceste economii vor rămâne în Olt și vor intra proiectele din lista suplimentară, care au fost depuse în acel moment, atunci când a fost termenul, respectiv până în aprilie 2017. Sunt foarte multe proiecte care sunt aproape de finalizare, chiar dacă abia anul acesta a început acest proiect. Așa cum știți, bani au fost până aproape de finalul lunii noiembrie. Practic în acest an am avut finanțare și s-a lucrat pentru o perioadă de aproape nouă luni și cred că și anul viitor se va lucra în același ritm”, a mai spus Marius Oprescu.

Articolul precedentProiectul pentru construcția grădiniței de la Unitatea Militară, aprobat
Articolul următor23% din Alro Slatina, cumpărat de proprietarii Dedeman. Cât a costat tranzacţia