Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, luni dimineață, pe drumul național DN 65, în zona Pădurii Saru, unde un autocamion încărcat cu cărămidă a lovit separatorul de sens și s-a răsturnat.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe raza localității Găneasa. Șoferul autocamion, un cetățean sârb în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul volanului şi a lovit separatorul de sens, răsturnându-se pe carosabil.

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe câte o bandă a fiecărei direcţii, urmând ca pe parcursul zilei de astăzi autovehiculul să fie repus pe roţi şi înlăturat de pe suprafaţa carosabilă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că șoferul nu a fost rănit, în urma evenimentului.

„Accident rutier pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru, implicat un autocamion încărcat cu cărămidă. Șoferul, cetățean sârb, în vârstă de 31 de ani, nu prezintă urme de traumă și refuză transportul la spital. La fața locului se află echipaje de pompierii care asigură măsurile de prevenire a situațiilor de urgență. Circulația a fost restricționată de echipajele de poliție și se desfășoară pe o singură bandă de circulație, în zona producerii accidentului. La fața locului se va deplasa o macara pentru executarea manevrelor de ridicare a TIR-ului”, a declarat Băsășteanu.

Și în urmă cu două săptămâni, tot în acest punct al drumului național DN 65, s-a răsturnat un alt TIR, traficul rutier fiind blocat atunci pentru 18 ore.

Articolul precedentPolițiștii au găsit sute de kilograme de carne de vită la un bărbat din Seaca
Articolul următorTrafic închis pe drumul național din Olt unde un TIR s-a răsturnat