Tânăra în vârstă de 34 de ani, care luni a sunat la 112 spunând că este sechestrată într-un autoturism ca să-şi sperie iubitul care mergea cu viteză, se numeşte Alexandra Huţuţui şi este din judeţul Ilfov.

Tânăra şi iubitul său, Marius Vârtej, sunt cercetaţi într-un dosar deschis pentru lipsire de libertate. Reprezentanţii IPJ au precizat, însă, că „din datele existente la momentul acesta nu se confirmă răpirea”.

După ce a fost identificată de poliţişti, tânăra le-a spus oamenilor legii că a fost o glumă şi că a sunat la 112 ca să-l sperie pe iubit pentru că mergea cu viteză.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt,  precizăm că atât persoana care a apelat cât și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. In prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Articolul precedentBani de la Guvern pentru continuarea unui proiect dintr-o comună olteană
Articolul următorProcurorii DIICOT încep audierea colegelor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu