Un candidat la ultima probă a bacalaureatului de toamnă, care susţinea examenul la centrul de la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina, a fost eliminat după ce a fost prins încercând să copieze.

Absolvenţii clasei a XII-a din judeţul Olt au susţinut, joi, proba la alegere a profilului şi specializării, la una din disciplinele: Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie, pentru cei de la profilul Uman, respectiv Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică sau Informatică, pentru cei de la Real.

Din cei 575 de candidaţi înscrişi, cei mai mulţi au susţinut examenul la Geografie – 141 şi la Anatomie – 86. Dintre aceştia 174 nu s-au prezentat la examen, iar un candidat a fost eliminat.

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a bacalaureatului vor fi afişate pe 1 septembrie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16.00 – 20.00. În perioada 2-5 septembrie contestaţiile vor fi soluţionate, iar pe 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

66,62% este procentul de promovabilitate a examenului de bacalureat, prima sesiune, înregistrat de elevii din judeţul Olt, după rezolvarea contestaţiilor.

Articolul precedentÎncep lucrările la amenajarea noii secții de Psihiatrie a Spitalului Județean
Articolul următorSlatina: Bănci și pergole noi pe Ecaterina Teodoroiu