Aproape 650 de elevi şi profesori din judeţul Olt care au obţinut rezultate deosebite, la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate, au fost premiaţi, joi, de Consiliul Judeţean Olt.

Valoarea totală a premiilor s-a ridicat la 184.500 lei, ceremonia desfăşurându-se la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

La eveniment au participat elevi, profesori, dar şi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

„Acest eveniment a crescut frumos an de an, începând cu 2012, și a crescut atât ca număr de premii acordate, ca valoare a premiilor, dar, ceea ce e cel mai important, a crescut ca voaloare a rezultatelor obținute de dumneavoastră la concursurile naționale și internaționale. Mi-aș dori și vreau să cred că o parte din motivarea dumneavoastră în demersul acesta extraordinar de a participa la aceste concursuri și de a obține rezultatele deosebite îl are și organizarea unui astfel de eveniment în care performanța este premiată. Vă felicit pe toți, elevi, părinți și profesori și, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, vă urez să aveți sărbători liniștite și un An Nou plin de realizări”, a transmis Oprescu.

Lista completă a premianţilor poate fi consultată aici: Premiere-2019-excel2