Un elev din Olt care a susținut astăzi proba de matematică a Bacalaureatului a fost eliminat din concurs. El a fost prins de supraveghetori în timp ce folosea telefonul mobil în încercarea de a rezolva subiecte. Este a doua tentativă de fraudă înregistrată până acum la Bac în Olt, în 2019.

Tânărul urma să susțină examenul maturității în centrul amenajat în incinta Liceului Tehnologic Alexe Marin din Slatina, însă după ce a fost prins încercând să copieze, nu va mai participa la probele următoare.  În sesiunile următoare, nu îi vor fi recunoscute notele la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, nu mai are dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Și luni, la proba de Limba și Literatura Română a Bacalaureatului, un elev care a susținut examenul la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia a fost eliminat, tot pentru că a încercat să copieze cu ajutorul telefonului mobil.

Articolul precedentAvertizări meteo- vijelii și grindină în Olt
Articolul următorPolițiștii olteni, în acțiune. Cum au reacționat șoferii când li s-au pus ochelari care induc starea de ebrietate