Trei tineri din Slatina cu vârste cuprisne între 23 şi 30 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT Olt, la locuinţele lor din Slatina şi Brebeni, au fost găsite mai multe pachete cu etnobotanice.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în urma perchezițiilor, au fost descoperite 18 pachete din hârtie și o pungă din plastic transparent ce conține material vegetal uscat de culoare verde, o țigaretă confecționată artizanal și o pungă din plastic de culoare roz ce conține material vegetal umed de culoare verde, precum și suma de 2.520 de lei.

„Întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Poliției Române”, arată sursa citată.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi constituirea unui grup infracțional organizat şi efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Slatina și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Olt.

Articolul precedentMobilizare generală pe șantierul noului parc din Slatina. S-au plantat 400 de copaci mari
Articolul următorVâlcov, lăsat fără permis pentru trei luni şi amendat după ce a fost luat de radar în judeţul Argeş. A depăşit viteza legală în localitate