????????????????????????????????????

Fostul senator de Olt, Teiu Păunescu, secretar de stat în Ministerul Muncii, a fost exclus din partidul ALDE deoarece nu a demisionat din funcţia deţinută de guvern, după ieşirea de la guvernare a formaţiunii politice controlate de Tăriceanu.

Anunţul a fost făcut, luni, de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Alături de Teiu Păunescu au mai fost excluşi şi Nicolae Nasta (secretar de stat în Ministerul Apărării), Cătălin Harnagea (director RoAID), Liliana Mincă (vicepreședinte la ANPC, și Octavian Ilișoi (vicepreședinte ANSVSA).

Nici preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE nu este în relaţii bune cu conducerea centrală, deputatul Mihai Niţă fiind îndepărtat de la şefia filialei şi înlocuit cu vicepreşedintele CJ Olt, Ioan Ciugulea. Ulterior, Niţă a afirmat că, altături de alţi deputaţi, va prelua un al partid politic şi va continua să susţină PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a mai anunțat, luni, că 20 de parlamentari ALDE semnează moțiunea de cenzură și vor vota la vedere în plenul Parlamentului pentru căderea Guvernului. Parlamentarii ALDE care nu votează moțiunea vor fi excluși din partid.

Articolul precedentAPIA Olt, prima tranșă de plăți pentru fermieri
Articolul următorPrimele 1.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Spitalul Slatina. Când începe imunizarea