Zeci de tineri aflați în grija statului au avut parte, aseară, de o experiență inedită. Au fost invitații organizatorilor evenimentului Oltenia Wheels la o plimbare cu mașinile exclusiviste prezentate în week-end la evenimentul dedicat iubitorilor de mașini.

Copiii din centrele de plasament din cadrul DGASPC Olt au avut parte de o surpriză, marţi seara, în cadrul unui eveniment organizat de TSD Slatina, Asociaţia „BMW E30 Club” şi DGASPC Olt.
Cei mici au fost invitaţii speciali ai organizatorilor „Oltenia Wheels”, eveniment susținut de Primăria Slatina şi dedicat iubitorilor de mașini, ce se desfăşoară în perioada 6-8 septembrie.


Copiii au avut ocazia să descopere şi să cunoască o colecţie impresionantă de maşini şi motoare personalizate, aduse laolaltă datorită unor oameni pasionaţi de acest domeniu.
Cei mici s-au plimbat cu aceste maşini şi motoare din cadrul expoziţiei şi au primit diverse cadouri.
„Împreună cu echipa Asociatia BMW E30-Club, conducerea DGASPC Olt și Primăria Slatina, prin domnul primar Emil Moţ, am reușit să aducem bucurie în inimile acestor copii cărora le mulțumim pentru scânteia de lumină ce ne-au transmis-o și le promitem să ne facem un obicei din a-i sprijini și a le aduce mici bucurii. Povestea continuă.Vă dorim zile cu seninătate!”, a declarat preşedintele TSD Slatina, Alexandru Berechet.

După plimbarea cu mașinile de colecție, copiii au fost duși la Mc Donald’s.

Articolul precedentGhiozdane pentru fiecare elev de la clasa pregătitoare, la Slatina. Cât cheltuie primăria
Articolul următorZile de poveste pentru câștigătorii Disney Cup. Cum se distrează la Paris- FOTO