Este interzis accesul dubelor în parcarea de pe strada Toamnei, din spatele Pieței Zahana. O hotărâre de consiliul local, aprobată la sesizarea celor care locuiesc în zonă, stabilește noi reguli de parcare. Oamenii se plângeau că nu au unde să își lase mașinile, pentru că mașinile de marfă ale celor care vând în piață acaparaseră zona.

Mașinile de marfă nu vor mai avea acces în parcarea de pe strada Toamnei, au decis consilierii locali ai Slatinei. Decizia a fost luată după ce foarte mulți cetățeni din zonă au reclamat că nu au unde să își lase mașinile, din cauza dubelor care ocupă majoritatea locurilor. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a montat deja un indicator în acest sens, iar numărul locurilor de parcare disponibile a crescut deja semnificativ, după ce multe mașini de marfă au dispărut.

Cei care locuiesc în zonă spun că au sesizat deja o schimbare. Nu mai e atâta gălăgie dimineața, când se făcea aprovizionarea. În plus, găsesc mai ușor un loc de parcare când ajung seara acasă.

Polițiștii locali vor fi cei care vor acționa în zonă, pentru a-i convinge pe proprietarii de dube să respecte noile reguli. Dacă nu se vor conforma, vor atunci se va trece la amenzi.

Articolul precedentACUZE între ALDE şi Pro România. Oamenii lui Ponta, acuzaţi că încearcă recrutarea colegilor de alianţă
Articolul următorBătrân mort în accident pe un drum din Olt