Festivalul Racilor şi al Fructelor de Mare se desfăşoară, începând de mâine, pentru patru zile, la Slatina şi Caracal, cele mai bune preparate putând fi găsite pe Esplanadă şi respectiv Piaţa Victoriei.

Evenimentele sunt organizate de echipa „Taverna Racilor” Herăstrău și Paul’s Seafood, în perioada 24 – 27 ianuarie.

„Suntem singurii importatori direcți de fructe de mare și unicii din România. Bucătarii celebrului restaurant «Taverna Racilor» Herăstrău și Paul’s Seafood vor găti pentru dumneavoastră sute de kilograme de raci, creveți, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi, hamsii”, spun organizatorii.

Vizitatorii festivalului vor putea gusta din următoarele preparate: creveţi în sos de vin (250 gr), creveţi mari la grill (250 gr), tentacule în sos (250 gr), tentacule la grătar (250 gr), calamar în sos diavola (250 gr), frigărui fructe de mare, rapane în sos de vin (250 gr), carne scoică în sos roşu (250 gr), scoici în vin (500 gr), mix fructe de mare în sos (300 gr), dorada la grătar (400 gr), biban roşu de mare (400gr), paella cu fructe de mare (350 gr), somon la gratar (250gr), raci fierți (250gr),calamari pane, scoici pane, păstrav, rechin.

Articolul precedent300.000 de ouă cu Fipronil produse la o fermă din Scornicești-Olt, vândute în Capitală și alte trei județe
Articolul următorInundații pe mai multe cursuri de apă din Olt. A fost emis cod galben