Joi, pe 23 mai 2019, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt va organiza la sediul instituţiei din municipiul Slatina, începând cu ora 11,00 o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări pe mai multe teme de interes general.

  • Procedura de înregistrare a contractelor de locaţiune ;
  • Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice: categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaraţiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere electronică a declaraţiei unice
  • Serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line): avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

Acestea vor fi principalele subiecte de discuție, cei prezenți putând obține informații pe loc, direct de la angajații Fiscului.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

 

Articolul precedentDECIZIA anchetorilor în cazul mamei adolescente care şi-ar fi ucis pruncul. Se cere expertiza psihiatrică
Articolul următorSlatina: O persoană rănită în urma unui accident cu trei autoturisme implicate – FOTO