Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Balş, a fost arestat preventiv după ce, sâmbătă, a tras cu pistolul în trei bărbaţi, în comuna Bobiceşti. Victimele au ajuns la spital cu diverse leziuni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica, a declarat că totul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 22.10, pe fondul unui conflict spontan. După ce i-a împuşcat pe cei trei, agresorul a plecat cu un taxi, autoturismul fiind depistat pe raza comunei Oboga, dar în acesta aflându-se doar șoferul.

Ulterior, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită.

„Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobicești, iar în urma unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor 3 bărbați, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă. Cele 3 persoane vătămate au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș, fără a le fi pusă viața în pericol”, a declarat Vasiloaica.

Poliţiştii din Balș au dispus reținerea bărbatului de 32 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au găsit arma folosită într-un imobil din orașul Balș.

Bărbatul a fost arestat preventiv.

„Astăzi, instanța de judecată a dispus împotriva bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, mai transmite IPJ.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentOraşul Piatra-Olt se modernizează cu fonduri europene. Un amplu proiect este în plină derulare
Articolul următorCarantină de noapte într-o comună din Olt, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19