Un pădurar din județul Olt, acuzat de către un alt bărbat că a furat lemne, a ajuns la spital, în urma unui scandal care a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în pădurea Momiceanca, din comuna Vâlcele.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Vâlcele, cu privire la faptul că ar fi surprins un bărbat, pădurar, în timp ce fura lemne din pădure.

Până la sosirea polițiștilor, între cei doi bărbați a izbucnit un scandal.

Pădurarul a tras un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol neletal, pe care îl deținea în mod legal.

„Ulterior, pădurarul l-ar fi lovit cu mânerul pistolului pe bărbatul de 55 de ani. La 112 a sunat și pădurarul pentru a anunța că a fost lovit în cap cu o bâtă. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt. Conflictul a fost aplanat, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Pădurarul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentBilanț coronavirus 8 octombrie: Numărul cazurilor de infectări raportate în ultimele 24 de ore a scăzut, dar înregistrăm un record al deceselor
Articolul următorDezvăluiri incredibile despre pușculițele și sponsorii președintelui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00