Primăria Caracal urmează să depună, în vederea obţinerii de finanţare europeană, un proiect care vizează reabilitarea şi modernizarea Teatrului de vară din municipiu.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi, la începutul săptămânii de consiliul local, valoare totală a investiţiei depăşeşte şase milioane de lei, cea mai mare parte a finanţării, 85%, urmând să vină din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 13.1 – Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România.

„Scopul acestor servicii îl reprezintă transformarea imobilului actual situat în strada Cuza Vodă nr.11 într-un loc modern pentru desfăşurarea diverselor activităţi culturale, spectacole, etc. din orașul nostru pentru îmbunătățirea calității vieții cetăţenilor”, se arată în documentul citat.

Printre noile dotări ale teatrului se va număra şi un acoperiş retractabil din lamele metalice.

Teatrul de vară din Caracal este locația în care se desfășoară o parte dintre evenimentele planificate în cadrul Teatrului Național Caracal, având o activitate constantă în sezonul verii.

Articolul precedentSe pun în funcțiune utilajele depozitului de deșeuri de la Bălteni
Articolul următor600 de oameni și 200 de utilaje mobilizate pentru construcția tronsonului din Olt al Drumului Expres Craiova-Pitești