O stradă din oraşul oltean Scorniceşti arată ca în cel mai îndepătat cătun din ţară, fiind greu de trecut cu maşina sau pe jos, mai ales în această perioadă cu precipitaţii dese. Chiar şi un echipaj de ambulanţă a rămas blocat pe „artera” respectivă. Primarul urbei spune că este un caz izolat şi că se va interveni cu balast.

Imagini cu starea deplorabilă a străzii Magazinului din satul Bălţaţi al oraşului Scorniceşti au fost postate de oameni pe Facebook, exasperaţi de situaţie. Un utilizator al reţelei de socializare susţine că până şi o ambulanţă a rămas blocată în nămol.

Imagine

„Sat Bălțați, strada Magazinului. Nămol cu nemiluita, până și ambulanţa a rămas înțepenită de curând. Se poate oare aduce macar o rabă, două de piatra sa mai astupăm gropile”, transmite utilizatorul.

Contactat telefonic, primarul oraşului Scorniceşti, liberalul Daniel Tudor, susţine că este vorba despre un caz izolat şi că primăria va inteveni în zonă, după ce trece perioada precipitaţiilor.

Imagine

„Este o străduţă, o ulicioară. Este un caz izolat acolo, nu arată peste tot aşa. Am văzut şi eu postarea, suntem la curent cu problemele. Înainte de sărbători am tot băgat piatră, dar a tot plouat în această perioadă. Au fost precipitaţii şi ba îngheţ, ba zăpadă şi ploi şi n-am reuşit să intervenim. Dacă intervenim astăzi şi plouă la noapte, n-am făcut nimic”, a declarat Tudor.

Mai mult, edilul promite asfaltarea: „Avem proiecte şi am putea acoperi toate zonele neasfaltate”.

În ceea ce priveşte situaţia echipajului de ambulanţă rămas blocat în nămolul de pe stradă, primarul Tudor spune că nu a fost informat despre caz.

„Nu cunosc! N-am avut nicio sesizare şi niciun telefon în sensul ăsta”, a spus el.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentŞofer oprit cu focuri de armă, reţinut de poliţiştii din Olt
Articolul următorRată de infectare de peste 10 la 1.000, într-o localitate din Olt