Preşedintele PNL Olt, candidat la Primăria Slatina, a avut, în urmă cu două zile, o întâlnire cu mai mulţi membri ai partidului, la o terasă din municipiu, cu încălcarea măsurilor de distanţare socială.

Potrivit unor fotografii transmise de un cititor, Liviu Voiculescu stă în capul unei mese la care sunt cel puţin 13 persoane. Dintre aceştia pot fi identificaţi consilierul local Ionuţ Comănescu, dar şi secretarul general al PNL Slatina, Constantin Slujitoru.

În mod clar, cele aproximativ 13 persoane nu fac parte din aceeaşi familie, deci conform normelor sanitare ar trebui să nu stea la aceeaşi masă mai mult de patru.

Şedinţa de partid la terasă s-ar fi desfăşurat în data de 18 august.

Contactat prin intermediul aplicaţiei WhatsApp, în legătură cu acest eveniment, Liviu Voiculescu a pretextat că fotografia nu este clară. Iar când a fost întrebat dacă a participat la întâlnire, liderul liberal nu a mai răspuns.

„Vă salut. Este neclară poza (…) La cât sunt de ocupat…  Sunt prin multe locuri din Slatina”, a transmis şeful PNL Olt.

Conform regulilor aprobate de Guvernul PNL privind redeschiderea teraselor, la mese pot sta cel mult patru persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii, la o distanţă de 1,5 metri.