Bogdan Ghirău vs. Gabriel Biscoveanu – Under pressure | Confruntări | Vocea României 2019

Primul duel el serii a fost unul plin de emoții pentru unul dintre cei doi concurenți. Cine a mers mai departe: Bogdan sau Gabriel? -> http://bit.ly/37SvZKz"Vreau să știu dacă oamenii de acasă au simțit ceva"

Publicată de Vocea Romaniei pe Vineri, 29 noiembrie 2019

Slătineanul Gabriel Bîscoveanu a fost ales de Tudor Chirilă să meargă mai departe la Vocea României, după duelul cu Bogdan Ghirău.

Bogdan și Gabriel s-au duelat pe piesa „Under pressure”, a trupei legendare Queen. Duelul a fost unul strâns, însă Gabriel a fost mai bun și a mers mai departe.

După audiţiile pe nevăzute, Gabriel a fost ales de Smiley.

Smiley a avut de luat o decizie teribilă în prima probă de KO. Artistul a avut de ales între Andi Țolea, Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu, patru voci foarte bune, care s-au luptat pentru a rămâne în echipa îndrăgitului artist român.

Smiley a decis să meargă mai departe cu Andi Țolea, cel care a cântat excelent un cover pe Celine Dion – I Will Always Love You. Cu toate acestea, și prestația lui Gabriel Bîscoveanu, cel care a cântat la chitară melodia celor de la Twenty One Pilots – Can’t Stop Falling in Love, i-a impresionat pe jurați. „Mă văd lucra cu oricare dintre voi pe viitor”, le-a transmis Smiley celor din echipa lui. Cu toate acestea, artistul nu a putut alege decât pe unul dintre cei aflați în echipa sa, așa că a mers mai departe cu Andi Țolea.

Tudor Chirilă a decis atunci să îl salveze pe Gabriel Bîscoveanu, după ce a fost impresionat de prestația lui la chitară.