O adolescentă în vârstă de 17 ani din Strejeşti a fost salvată pompierii olteni după ce s-a aruncat în apele râului Olt încercând să-şi pună capăt vieţii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că pompierii slătineni au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri la locul intervenției și două bărci pneumatice.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica. Pompierii au acționat cu o barcă pneumatică și au adus-o pe femeie la mal”, a declarat Băsăşteanu.

El a adăugat că pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina.

Potrivit unor surse locale, tânăra a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce a fost părăsită de partenerul de viaţă cu care avea mai mulţi copii.

 

Articolul precedentUn liberal din Olt a încetat din viaţă
Articolul următorImpact frontal între două microbuze din Olt, pe un drum național din Vâlcea – FOTO