Angajații Administrației Județene a Finanțelor publice Olt și cei ai instituțiilor subordonate vor sta la serviciu mai mult în această perioadă. Ei recuperează astfel zilele libere de 24 și 31 ianuarie. Decizia vine în sprijinul mai multor categorii de contribuabili care trebuie să depună în această perioadă diferite documente sau să facă plăți.

Angajații Fiscului încep anul în forță și vor avea program prelungit, inclusiv la ghișeele de relații cu publicul, până pe data de 23 ianuarie, dar și spre finalul lunii. Ei vor recupera astfel zilele libere pe care le-au avut la finalul anului trecut. „În perioadele 7-23 ianuarie și 28-31 ianuarie, programul de lucru aș salariaților din cadrul AJFP Olt și a unităților subordonate, cu excepția celor din cadrul Trezoreriei va fi de luni până joi, între orele 8.00-17.30 și vinerea între 8.00 și 15.00”, a spus Mihaela Marinescu, purtător de cuvânt AJFP Olt.

Prelungirea programului de lucru este binevenită pentru contribuabili, mai ales că în această perioadă expiră termenul limită pentru depunerea mai multor formulare și efectuarea de plăți. Plata impozitului reținut la sursă pe luna precedentă sau depunerea declarației privind obligațiile de plată la bugetul de stat sunt doar câteva dintre ele.

Articolul precedentDarius Vâlcov, de la „Slatina, dragostea mea!“ la „România, dragostea mea!“. Consilierul a editat cărţi cu „realizări“, încă de când era primar la Slatina
Articolul următorDascălii din Olt se pregătesc de definitivat