Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Slatina, a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o altă maşină condusă de un tânăr de 18 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul în vârstă de 18 ani nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un tânăr de 18 de ani din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grădişte, la intersecţia cu strada 13 Decembrie din municipiul Slatina, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”,  intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani din localitate”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

În urma impactului, bărbatul de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

„În urma evenimentului un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, șofer la unui dintre autoturisme, a fost transportat la echipajul SMURD la UPU Slatina. Pacientul prezenta traumatism la membrul superior stâng și traumatism la genunchiul drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Potrivit IPJ, conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătpmare corporală din culpă.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine