Încă trei cazuri de coronavirus au fost confirmate în judeţul Olt, îmbolnăvirile având legătură cu pacientul în vârstă de 70 de ani, din Piatra-Olt, care a murit în ambulanţa care urma să-l transfere de la Spitalul Slatina la Spitalul Caracal.

Potrivit unor surse, cele trei noi cazuri sunt soţia celui decedat, care este asistentă la un cabinet de medicină de familie din Piatra-Olt, o colegă a acesteia, dar şi fiul unei alte asistente.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost internat, la finalul săptămânii trecute, în stare gravă, în Secţia de Terapie Intensivă, unde a fost intubat, având mai mule afecţiuni. Sâmbătă, s-a luat decizat transferului, însă pacientul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Mai multe zile, omul s-a tratat acasă, deşi avea simptomatologie specifică COVID-19. El este cel de al treilea deces din Olt, din cauza coronavirusului. Între timp, astăzi, a mai fost raportat decesul unui bărbat în vârstă de 54 de ani, internat la Spitalul Caracal.