514 candidaţi din judeţul Olt sunt aşteptaţi, miercuri, să susţină examenul de titularizare, primele rezultate urmând să fie afişate săptămâna viitoare.

Examenul se va desfăşura la două centre din Slatina – Colegiul Naţional „Ion Minulescu” şi Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”. Cei mai mulţi dintre candidaţi s-au înscris pentru următoarele posturi: educatori – 105, învăţători – 90, educaţie fizică şi sport – 54, limba română – 53, limba engleză – 18, limba franceză – 14, matematică – 28.

Doar 49 de posturi complete cu viabilitate de minimum patru ani sunt disponibile pentru titularizare, în judeţul Olt, anul acesta.

Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

Afișarea rezultatelor inițiale se va face în data de 23 iulie.

Înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare – 23-24 iulie 2019.

Rezolvarea contestațiilor –  24-29 iulie 2019

Comunicarea rezultatelor finale – 30 iulie 2019

Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate, pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare –  31 iulie 2019.

Articolul precedentSe reia campania de dezinsecţie, la Slatina. Programul complet
Articolul următorOlt: Şoferi aproape de comă alcoolică, la volan