Culturi agricole, dar şi drumuri şi poduri din trei localităţi din judeţul Olt au fost afectate de precipitaţiile abundente din ultimele ore.

Potrivit ISU Olt, au fost afectate localitățile Sâmburești, Tătulești și Pleșoiu.

În localitatea Tătulești, au fost afectate un pod, 1 kilometru de drum comunal și 2.2 kilometri de străzi. În localitatea Pleșoiu, au fost afectate trei hectare de teren arabil și două hectare de grâu, iar în localitatea Sâmburești au fost afectați circa 0,28 de kilometri de străzi.

Județul Olt se află, până joi, la ora 10.00 sub incidența unei atenționări meteo cod galben de ploi, iar începând de mâine și până pe 20 martie, sub incidența unei informări meteo de precipitații, iar cursurile de apă din județ, se află până în data de 18 martie, la ora 16.00, sub incidența unui cod galben, fiind preconizate creșteri de debite și niveluri.

„Situația este monitorizată permanent de Sistemul de Gospodărire a Apelor Olt și Comitetele Locale pentru Situații de Urgență, iar informațiile de interes operativ sunt transmise către Centrul Operațional Județean al ISU Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentIa pastila SRS! Parlamentul a provocat covidul printr-o moțiune simplă de cenzură
Articolul următorUn ONG, caravană cu analize medicale gratuite în Olt, Vâlcea şi Gorj