Absolvenţii de clasa a VIII-a şi a XII-a care au reuşit să obţină nota maximă la examenele Evaluare Naţională şi Bacalaureat, sesiunea 2018, vor fi premiaţi, luni, în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura la sediul ISJ Olt.

În judeţul Olt au luat nota maximă, la Evaluare Naţională, elevii Alexandru Gabriel Vasile, Andreea Dobre, Gabriela Logofătu, Cristina Mărgheanu, Diana Țolu și Anastasia Ștefănescu, toţi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, Andrada Chelu de la Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, Mioara Nica de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina, Teodora Ștefu de la Colegiul „Nicolae Titulescu” Slatina şi Gabriela Andreea Mînzală de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

Nota maximă la examenul de bacalaureat au obţinut Roxana Diana Căprița – Colegiul Național „AI Cuza” Corabia și Ștefania Pițigoi – Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal.

Elevii de nota zece au fost premiaţi şi de Guvernul României. Câte o mie de lei au primit absolvenţii clasei a VIII-a şi câte 3.000 de lei cei de a XII-a.

Articolul precedentClubul Nautic şi Bazinul de înot din Slatina, închise pe 15 august
Articolul următorBiciclist rănit de o mașină care intra într-o stație Peco