O anchetă a fost deschisă de poliţişti după ce, luni dimineaţa, o maşină a Poştei Române a fost jefuită de un individ care ar fi reuşit să fugă cu suma de 200.000 lei.

Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spital după ce a fost agresat.

„Poștaș din Balș, în vârstă de 55 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina, cu traumatism toracic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Marian Furtună.

Hoţul a reuşit să fugă cu o geantă cu bani din maşina Poştei. Potrivit poliţiştilor este vorba despre un bărbat care avea faţa acoperită.

„În această dimineață, în jurul orei 5.00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violența, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse, atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 200.000 lei.

Articolul precedentBărbați înecați în Olt și Dunăre, scoși la mal de sacafandri
Articolul următorAccident în Slatina: A intrat cu maşina într-un pom, în timp ce se certa cu un alt şofer – FOTO