Noi detalii ies la iveală în dosarul privind traficul de ţigări, în care procurorii DIICOT şi poliţiştii SCCO Olt au defăşurat 11 percheziţii, joi dimineaţa, în comuna Perieţi, printre persoanele vizate fiind secretarul primăriei.

La una dintre locaţiile la care poliţiştii, jandarmii şi procurorii au descins, au fost găsite cartuşe de ţigări ascunse în magazia cu cereale, potrivit unor surse.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 28.000 de țigarete și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

Cinci persoane au fost aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată de poliţiştii poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO), cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Dosarul este coordonat de procurorii DIICOT Olt, aceştia efectuând cercetări pentru contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat.

Oamenii legii au descins la mai multe locaţii din comuna Perieţi, în dosar fiind implicat chiar secretarul localităţii, Elena Olteanu.

Articolul precedentZeci de comune din Olt primesc bani pentru lucrări de cadastru
Articolul următorPrimăria din Caracal vrea să construiască un adăpost pentru câini fără stăpân