Municipalitatea slătineană urmează să supună aprobării consiliului local un proiect care vizează transmiterea în folosinţă gratuită, Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, a unui teren situat pe strada Cireaşov, în vederea construirii unui bloc cu 52 de unităţi locative.

Nou bloc va fi edificat pe o suprafaţă de 1.288 metri pătraţi, pe strada Cireaşov, numărul 23, în imediata vecinătate a unui alt bloc construit de ANL, locuinţele de aici fiind destinate închirierii pentru specialiştii din sănătate. Totodată, aleşii locali vor fi solicitaţi să aprobe şi un proiect de dezlipire cadastrală a suprafeţei necesare pentru noul imobil de locuinţe.

În cazul proiectului anterior, valoarea investiţiei este de 3.053.993 lei, din care construcţii plus montaj 2.330.406 lei, inclusiv TVA.

În Slatina, sunt 244 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională de Locuinţe (ANL), 10 dintre acestea fiind vândute proprietarilor. Este vorba despre blocurile 19D şi V6, despre blocurile de pe strada Orhideelor şi despre blocul din strada Armoniei.

Articolul precedentOltenii se pregătesc de festival. Programul complet al evenimentului
Articolul următor„DEZASTRU“ pe un drum din Olt. Navete şi sticle de bere au căzut dintr-un TIR